.

IFK Göteborg värvar duo

Anfallaren Alma Norén och målvakten Johanna Henriksson har kritat på för IFK Göteborg.
– Två spelare som kommer att vara enormt nyttiga för oss, säger Peter Svanström, till klubbens hemsida.
IFK Göteborg informerar:

“28-åriga Johanna Henriksson startade karriären i Kronängs IF i Borås och har därefter haft en gedigen proffskarriär i allsvenska Kristianstad DFF, Apollon Ladies FC på Cypern och Thor/KA på Island. Hon har även spelat collegefotboll i USA för Lindsey Wilson College. 19-åriga Alma Norén ansluter direkt från Hertzöga BK division 1. Hon har redan hunnit debutera för Blåvitt och har nu skrivit ett kontrakt som gäller året ut.”

– Med Johannas erfarenhet och kunskap får vi en målvakt som hjälper oss att utveckla både defensiven och offensiven. Vi delar samma vision, och jag kände direkt att hennes personlighet passar bra in hos oss. Det ska bli otroligt roligt att samarbeta med henne i framtiden, säger Peter Svanström.

– Alma är en snabb forward med bra speluppfattning som gillar att utmana en mot en. Med henne får vi in mer erfarenhet och en bättre bredd i truppen, säger Peter Svanström.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close