Handboll

Walstern byter Heid mot Önnered

Önnered förstärker skyttet på nio meter.
Julia Walstern ansluter från SHE-rivalen BK Heid.

Lysekils-fostrade Julia Walstern är ett bekant namn och ansikte för den som följer SHE och kanske framför allt lagen i Göteborgsområdet. Efter ungdomsåren i Lysekil gick resan till Sävehofs akademi och sedan vidare till Kungälv. Nu senast har Walstern spelat i Heids röda tröja men kommande säsong blir det tillbaka till spel i grönt, men denna gång i Önneredströjan.
— Jag tycker att Önnered har en spännande plan och jag är glad att få vara en del av den, samt att fajtas för en plats på niometer, säger Julia Walstern om valet att gå till klubben i väst.

Walstern har under sina år i SHE förstärkt sin position som en kraftfull skytt med sin vänsterslägga och explosiva spelstil, något damernas sportsligt ansvariga Krister Bergström tror kommer passa bra in i truppen.
— Det är prioriterat inför kommande säsong att stärka upp vårt skytte. Med Julia så förstärker vi den sidan också och nu har vi skottstyrka på alla niometerspositioner. Med Julia får vi också en spelare som genomfört sin bästa elitsäsong någonsin hittills, säger Krister Bergström.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close