Handboll

Dansk mittsexa till Önnered

Mittsexan Kristian Tind Kristensen är klar för Önnered.
Kontraktet sträcker sig över två säsonger för 23-åringen från Danmark.

Klubben informerar:
Från Randers HH till Midtjylland, till Skjern Håndbold, vidare till spel i Norge och Falk/Horten innan han återvände till danska ligan och spel med Odense senaste säsongen. Nu blir det spel i Sverige och den gröna tröjan för Tind Kristensen.
— I Kristian får vi in en M6a där största styrkan är hans försvarsspel, trots sina 2 meter och 100 kg är han väldigt rörlig, säger elitansvarig Christoffer Persson om nyförvärvet som ska fylla upp i mittförsvaret.
— Vi har letat efter en som kan ta den offensiva delen av mittförsvaret och är övertygade att Kristian är rätt man för detta. Kristian vill ta nästa steg i sin karriär och vi ser fram emot att utveckla hans spel tillsammans.

— Efter att ha snackat med Pontus och Christoffer hade jag ingen tvivel om att det är ett spännande projekt i Önnered där jag får lov till att utvecklas i en god miljö, samtidigt som jag kan hjälpa laget att nå målsättningen för kommande år, säger Kristensen om varför valet föll på Göteborg och Önnered.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close