Innebandy

Pixbo förlänger med poängkung

Pixbos forward Felix Lanver blir rävfamiljen trogen.
Kontraktet har förlängts med ytterligare ett år.

Klubben informerar:
Felix Lanver har, under hela sin SSL-karriär spelat för en och samma klubb. Det blev hela sex säsonger med Linköping innan han valde att byta miljö inför säsongen 2021/22 till Pixbo Wallenstam där han vill ta en offensiv roll som målskytt. Nu har Felix valt att förlänga med rävarna och såhär säger han om sitt beslut.
– Beslutet känns klockrent, jag älskar att representera Pixbo Wallenstam och är glad att få fortsätta göra detta. Jag ser i en närtid fram emot hårt slit för att bli bättre som individ och som lag. Vi har mängder med talangfulla spelare som kan ta stora steg för att vi ska bli konkurrenskraftiga. Målet är att nästa säsong bjuda hemmapubliken på bra innebandy och många trepoängare, det ser jag fram emot.
Sportchef Rikard Jonsson om Felix:
– Jättekul att vi har hittat former för förlängning tillsammans och där Felix vill fortsätta utvecklas i vår miljö. En spelskicklig, avig forward med bra avslut som tagit stora kliv under året och varit en ledande spelare laget. Felix är av rätt virke, han är inte färdig utan vill fortsätta utvecklas, bli bättre och bidra till Pixbo Wallenstams framtida framgång.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close