Fotboll

Kargbo väljer GAIS – “Han är ett kraftpaket”

Efter Lindberg, Wängberg, Andersen och Åberg blev idag Michael Kargbo den femte spelaren från förra årets trupp som förlänger med GAIS.

Klubben informer på sin hemsida om förlängningen och skriver:

Michael Kargbo kom till GAIS från IFK Värnamo inför säsongen 2021 och visade tidigt på säsongen att han är en spelare som kan förändra en matchbild. Med sin snabbhet och bollkontroll utmanade han motståndarbackar och skapade lägen både för sig själv och lagkamraterna. Tyvärr drog han på sig en skada som höll honom borta under en stor del av säsongen.

I och med degraderingen avslutades kontraktet, men trots intresse från klubbar i en högre division har Michael nu bestämt sig för att fortsätta i GAIS.

GAIS huvudtränare Fredrik Holmberg kommenterar nyförvärvet:

– Det känns riktigt bra att vi kunnat göra klart med en offensiv spelare som vi känner sedan tidigare och där vi vet vad vi får. Jag ser Michael som anfallare och förväntar mig att han kommer att stå för en hel del poäng under den kommande säsongen. Han är ett kraftpaket som nu är tillbaka efter skadan och ser ut att vara tillbaka i samma fina form som under förra vårsäsongen.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2022.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close