Fotboll

Amir Al-Ammari klar för IFK Göteborg

Amir Al-Ammari.
Så heter IFK Göteborgs senaste värvning
Mittfältaren från halmstads BK har skrivit på ett treårskontrakt.

28 matcher blev det för hallänningarna förra säsongen.
– Att ta steget till just IFK Göteborg känns fantastiskt. Jag stod på motsatt sida planen och fick själv uppleva hur det är att möta Blåvitt. Jag kommer till ett lag som spelar en energirik och framåtriktad fotboll. Jag tror att det kommer att passa mig väldigt bra, säger han.

Sportchef Pontus Farnerud:
– Amir är precis den typ av karaktär – både som spelare och i sin personlighet – som vi tror och hoppas kommer till sin rätt på ett bra sätt hos oss. Han har en målmedvetenhet och drivkraft som gör att han år för år har haft en tydligt positiv utvecklingskurva.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close