.

Sveriges största sportbutik öppnar på torsdag

Fler än 100 utställare, intressanta föreläsare och mängder med aktiviteter. Och inte minst nummerlappsutdelning till Göteborgsvarvet. Det blir hektiska dagar när Göteborgsvarvets Expo öppnar torsdag 10.00 på Svenska Mässan.

– Det finns mängder med intressanta programpunkter. Inte minst jubileumsutställningen med löparnas minnen och prylar under 40 år, säger Anders Mattsson, projektledare för Göteborgsvarvet Expo.

Förutom att vara Sveriges största sportbutik innehåller mässan mycket mer. Varje kvadratmeter handlar om den aktiva livsstilen på ett eller annat sätt. Och mässan är inte bara till för löparna.

– Det blir många intressanta föreläsningar, bland annat av Charlotte Kalla, Linus Thörnblad, Mustafa Mohamed och Kristina Paltén som sprang 184 mil genom Iran.

De som inte nöjer sig med att vara passiva åskådare hittar många aktiviteter.

– Ett varierat program med många olika träningspass, som dessutom är gratis.

Dessutom finns ett testcenter laddat med experter där besökarna till exempel kan göra kostnadsfria löpstegsanalyser och hälsokontroller.

– Och även i år bjuder ÅF och Göteborgsvarvet alla löpare på gratis kollektivtrafik torsdag till lördag. Det är det smidigaste sättet att ta sig till och från mässan, säger Anders Mattsson.

Mässans öppettider är torsdag 16 maj och fredag 17 maj 10-21, samt lördag 18 maj 9-16. Scenprogram, utställare och biljetter finns på goteborgsvarvetexpo.se.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close