.Handboll

Santos lämnar Aranäs – klar för Önnered

Önnered har gjort klart med sitt andra nyförvärv till säsongen 2019/2020. Från HK Aranäs ansluter Max Santos (M6) född -97 med moderklubb Särökometerna på sitt CV. Avtalet är skrivet på 2 år.
– Jag har haft en vilja på att få spela Handbollsligan igen och nu när ÖHK är klara för fortsatt spel, blev detta ett naturligt val för mig. Jag tror också att detta miljöbyte kommer vara bra för min framtida spelarutveckling, menar Max.

Önnered rapporterar om nyheten på sin hemsida.
– Jag känner ju både Tommy och matrialare Robban från tiden i Aranäs och måste imponeras av de sportsliga resultat Önnered har haft under året. Jag kommer ju också att få återförenas med Anton Hallbäck, så vi får se om samarbetet sitter kvar sedan ungdomsåren. Vi fick dock aldrig spela A-lags handboll tillsammans i HK Aranäs, eftersom han flyttade till Ystad när jag kom upp i seniorsammanhang, avslutar Max.

Chefstränare Atterhäll säger:
– Max kvalitéer känner jag väl till sedan tidigare. Förra säsongen var han det stora orosmomentet vi hade mot oss under kvalserien när vi gick upp ligan, men jag är glad över att han ger sig själv en ny chans i ny miljö.
– Han är en M6:a med bra storlek, dessutom en tvåvägspelare och en spelare som kommer med bra attityd och inställning. Att ha allsvenskans bästa M6:a tillsammans med Viktor Rhodin, nu när “Ralle” lägger skorna på hyllan känns väldigt bra, avslutar Tommy.

Det har också i dagarna blivit klart att Marcus Aggenfjord lämnar Önnered för spel i Kärra HF i allsvenskan kommande säsong.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close