.HandbollNyheter

Fick inte fortsätta i Önnered – klar för Torslanda

Hamed Khazrai var sånär att lyckas ta Önnereds She-damer till semifinal, men förlorade den femte och avgörande kvartsfinalmatchen mot LUGI.
Nu har han fått en ny klubb.

Hamed Khazrai presenterades av Torslands HK under helgen.
På sin hemsida skriver klubben:
“Vi är mycket glada över att få en tränare som ser till helheten från A-ungdom och uppåt och som brinner för att utveckla individer. Hos Hamed ser vi att vi får en mycket kompetent handbollstränare.”
– Han har hela tiden varit vår första val, säger Rebecca Palosaari Fogler ordförande i Torslanda HK.
– När Torslanda HK hörde av sig så kittlade det i magen, jag ser detta som ett uppdrag som kommer att passa mig. Herrallsvenskan är mycket intressant och Torslanda HK har på två säsonger etablerat sig i ligan, skall bli trevligt att med klubb och spelartrupp fortsätta på det spåret kommande säsong. Per-Anders Lindfeldt har gjort en kanonjobb, och det blir en ära att få fortsätta jobba vidare på hans verk.

Hamed Khazrai är född 1981, sin handbollsbakgrund har han bla från högerkanten i bland annat IK Sävehof, TV Emsdetten (Tyskland), Kärra HF, Hästö IF, HP Warta, GKIK Wasaiterna.
-Jag drivs av att arbeta med målmedvetna spelare som vill uträtta sin egna framgång tillsammans med laget, min spelidé är att spela klok handboll i försvar och anfall och allt däremellan försöka ha en härlig balans av fart och fläkt. Jag ser ödmjukt framemot kommande säsong med Torslanda Herrelit.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close