.HandbollNyheter

Hallagård återvänder till BK Heid

BK Heid kommer högst sannolikt att få kvala sig kvar i SHE.
Oavsett om laget håller sig kvar i högsta serien eller degraderas till Allsvenskan så har laget gjort klart med ett ytterst starkt nyförvärv i Elin Hallagård.

Elin har spelat i den röda tröjan tidigare. Hon kom till Heid 2009 och 2012 lämnade hon för Sävehof, där hon bland annat vunnit fem SM-guld och spelat mängder av Champions league-matcher. När hon tidigare i år kände att en fortsättning i Partille inte var aktuell föddes tanken på att återvända till Heidhallen.
– När vi mötte Heid i SHE fick jag lite påstötningar från gamla bekanta i klubben att komma tillbaka. Jag började fundera allt mer på att det kunde vara kul och när Christer Karlsson presenterades som ny tränare för Heid var det inget svårt beslut att fatta, säger Elin.

CK, som tillträder som BK Heids general manager 1 maj var ansvarig tränare när Elin senast var i klubben.
– Det är en tränare som betytt mycket för min utveckling och som jag känner mig trygg med, säger hon.
Heids ordförande Olle Fogelin:
– Elin är spelare som förstärker vilket lag som helst i Sverige. Med hennes enorma kapacitet och erfarenheter får vi dessutom en spelare som kan visa vägen och sätta nivån för våra yngre tjejer, säger han.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close