.HandbollNyheter

Jakobsson tvingas avsluta karriären

Johan Jakobsson tvingas avsluta sin karriär.
Det meddelar idag Sävehof på sin hemsida.
– Jag har fortfarande förhoppningen om att bli återställd till ett normalt liv vid sidan av handbollen, säger Johan.

Sävehof informerar:
“Efter att Johan fick en ny hjärnskakning under EM i Kroatien för drygt ett år sedan har förhoppningarna varit att han åter skall kunna spela handboll. Det senaste året har Johan och läkarna gjort allt i sin makt för att Johan skulle kunna göra comeback. Johan mår idag mycket bättre men har insett att han aldrig kan spela handboll på elitnivå igen och avslutar därför sin handbollskarriär.”
– Självklart tråkigt att inte själv få bestämma när jag skulle sluta spela handboll. Den långsamma återhämtningen, som fortfarande pågår, har gjort att jag inser att jag inte kommer kunna spela igen. Jag har fortfarande förhoppningen om att bli återställd till ett normalt liv vid sidan av handbollen, säger Johan Jakobsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close