.FotbollNyheter

Blåvitt skapar egen Tobbe-kollektion

Tobias Hysén har fem matcher kvar i den blåvit-randiga tröjan innan den aktiva karriären tar slut.
IFK Göteborg släpper nu en egen Tobbe-kollektion för att hylla klubbhjälten.

Idag släpptes Tobbe-kollektionen i Blåvittshopen. En rad olika produkter har tagits fram så att alla Tobias Hysén-frälsta ska få sina lustar stillade.
På sin hemsida skriver klubben:
“För att hylla nummer 7 har det tagits fram ett antal produkter som är en hyllning till Tobias. Från och med fredag 19 oktober kan du exempelvis köpa t-shirts, halsduk, kaffekoppar och ölglas med tydliga kopplingar till en avslutare utöver det vanliga.
Till försäljning finns även en framtagen canvastavla som ”Tobbe” kommer signera unikt för varje köpare. Tavlan förbeställs under en begränsad period, 19-25 oktober, och levereras efter att den producerats och signerats. Du beställer ditt exemplar på plats i Blåvittshopen eller via e-handeln.”

4 november är det dags för årets sista hemmamatch för den här säsongen. Malmö FF kommer på besök. Det är också då klubben kommer att tacka av Tobias Hysén. Svensk mästare, cupvinnare, allsvensk skyttekung, Årets Ärkeängel är en del andra meriter sedan ”Tobbe” äntligen kom hem sommaren 2007.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close